Vajdaság
Fordulat a Matijević-ügyben: A konkurencia keze van a dologban?
Betűméret:             

A Matijević húsfeldolgozó vállalat egykori dolgozója, Mihajlo Čepi visszavonta korábbi vádjait cége ellen. Néhány nappal ezelőtt közzétett videófelvételein még azt állította, hogy az egyik legnagyobb szerbiai cégben újra feldolgozzák a romlott húst, egyéb állati hulladékot és azt hústermékként árulják az üzletekben.

Čepi ma újabb, váratlan videóval állt elő, amelyben elnézést kér családjától, korábbi cége dolgozóitól és a Matijević családtól.

“Kilátástalan helyzetben voltam, mert a konkurens cégek arra kényszerítettek, hogy ezt megtegyem. Nem gondoltam, hogy ez ekkora felfordulást okoz. Tévedni emberi dolog és ne haragudjanak, de kénytelen voltam megtenni”, mondta magyarázatként Čepi.

A 021 hírportál riporterének kérdésére, miszerint mi késztette most erre a vallomásra, Čepi röviden azt felelte, nem kívánja kommentálni az esetet, de köszöni a portálnak az eddigi támogatást. Čepi ugyanis két nappal az állítólagos videók közzététele után felhívta a portált és közölte, egykori munkatársai hívták és azt mondták, reggeltől estig takarítják a hulladékot, mert tartanak a felügyelőség látogatásától.

Lana Matijević, a húsfeldolgozó cég szóvivője köszönetet mondott Čepinek, amiért “volt bátorsága elmondani az igazságot és ezzel lemosta a sarat a nevükről és enyhítette azt a kárt, amelyet az elmúlt napokban okozott”. A szóvivő szerint Čepi nem vétkes. “Ő csak egy bábu volt a piacért folytatott konkurenciaharcban. Ezúton szeretnék tőle elnézést kérni, személyesen is, amiért őt tolvajnak neveztem. Köszönjük mindenkinek, akik hittek bennünk, mert tudtuk, hogy az igazságnak előbb-utóbb győzedelmeskednie kell”, mondta Lana Matijević. (021)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Két nyugat-nílusi lázas esetet regisztráltak Vajdaság területén, a betegek a dél-bánsági és a dél-bácskai körzetből származnak – írja a 021.rs a Dr. Milan Jovanović Batut országos közegészségügyi intézet közleményére hivatkozva. A fertőzés Vajdaságon kívül történt – közölte a Vajdasági...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 19:08 ]
Összesen 17.700 dinár gyűlt össze Horgoson a nevezésekből az I. Sportnapon, amit a Bara Szabadidőparkban tartottak meg. A csapatok strandröplabdában és kispályás labdarúgásban mérhették össze ügyességüket, egyénileg pedig kangooban lehetett nevezni. Közel 100 résztvevője volt a rendezvénynek, s a horgosiak mellett...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 11:50 ]
A Móra István Művelődési Egyesület szervezésében megtartott ünnepség résztvevői vasárnap délelőtt az új kenyérrel és a szalmakoszorút hordozó fiatalokkal az élen a falu templomába vonultak, ahol a hálaadó szentmise keretében Kormányos Zoltán atya megszentelte az új kenyeret. A mise után a művelődési egyesület...
2024. AUGUSZTUS 4.
[ 19:26 ]
Beolvasás folyamatban