Vajdaság
Bácsgyulafalván, Nemesmiliticsen és Ópázován fogadja a polgárokat a tartományi ombudsman
Betűméret:             

A tartományi ombudsman a következő héten Bácsgyulafalván, Nemesmiliticsen és Ópázován fogadja a polgárokat, akik jogi tanácsot kaphatnak és panaszt tehetnek a polgári jogvédőnél.

Június 7-én kedden 10-től 11 óráig a bácsgyulafalvi (telecskai) helyi közösség épületében (Felszabadulás tér 1.), 12.30-tól 13.30-ig pedig a nemesmiliticsi helyi közösség épületében (Dositej Obradović 3.) várja a polgárokat az ombudsman.

Ópázován június 8-án, szerdán 10-től 11 óráig fordulhatnak a polgárok panaszaikkal az obmudsmanhoz a községi közigazgatás épületében (Szent Száva 11.).

A polgárokkal történő beszélgetés lehetőséget nyújt, hogy első kézből tájékoztassák a tartományi polgári jogvédőt arról, hogy az emberi jogok megvalósulása, védelme és javítása terén milyen helyzet uralkodik azokon a vajdasági településeken, ahol nincs helyi ombudsman.

A tartományi ombudmani hivatal felszólít minden polgárt, akinek az emberi jogok terén bármilyen kérdése vagy problémája merül fel, a látogatások alkalmával személyesen tájékozódjon azokról a módokról, amelyek által megvalósíthatja és megvédheti jogait.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Augusztusban a Magyarkanizsai Egészségház rendelőiben a község egész területén ingyenes szűrővizsgálatok zajlanak. A sikeres önkormányzati pályázat támogatója a Tartományi Nemi Esélyegyenlőségi Intézet, célja pedig, hogy a község orvosi rendelőiben megszervezendő egészségügyi szűrővizsgálatok révén...
2024. AUGUSZTUS 7.
[ 12:58 ]
Bojan Vranjković tartományi energetikai, építési és közlekedési titkár ma 30,1 millió dinár értékben adott át szerződéseket a közintézmények energiatakarékos világítási projektjeinek megvalósítására, valamint arra, hogy a vajdasági gazdaságokban megkezdjék a napenergia alkalmazását. Vranjković rámutatott, hogy...
2024. AUGUSZTUS 6.
[ 17:21 ]
A vasárnap délelőtt megtartott ülésén Szávaszentdemeter (Sremska Mitrovica) városi tanácsa több olyan döntést hozott, amellyel teljesül Branislav Nedimović régi-új polgármester választások előtt tett ígérete. Nedimović, aki korábban is volt már polgármester, majd a mezőgazdasági miniszteri teendőket látta el, az...
2024. AUGUSZTUS 6.
[ 12:36 ]
Beolvasás folyamatban