Vajdaság
VIFÓ: Jubileumi Gólyabuli a két évtized jegyében
Múltidéző tamagotchik és koktélok várják a közönséget
Betűméret:             

Huszadszor buliznak együtt a gólyák a VIFÓ (Vajdasági Ifjúsági Fórum) szervezésében. Rendhagyó interaktív Gólyabulival várják a fiatalokat a szabadkai Pogon-Arija klubba december elsején este tízkor, ahol felidézik az elmúlt húsz év legnépszerűbb kellékeit, előkerülnek a tamagotchik, floppy-lemezek és a régi cd-k is.

A jubileumi Gólyabulin a szervezők felelevenítik a 90-es és a 2000-es évek hangulatát, de a legmodernebb zenék és partykellékek is megjelennek a csütörtök esti egyetemi összejövetelen, ahova nem csak a gólyákat, de az eddigi összes gólyabulizót is elvárják a szervezők – mondta Német Tamara, a VIFÓ sajtószóvivője. A célközönségünk ezúttal is a vajdasági magyar egyetemisták lesznek, de úgy állítottuk össze a programot és olyan fellépőket hívtunk, hogy minden korosztály jól érezze magát – tette hozzá a szervező.

Az idei helyszín, a Pogon-Arija, azért is nagyszerű, mert három részre tudjuk osztani a teret, így egy-egy korszakot külön is megjeleníthetünk – mondta Boros Gyevi Csongor helyszínfelelős –, másrészt pedig egy kipróbált teremről van szó, ahol korábban is jól érezték magukat a bulizók.

A Gólyabuli egyik fellépője a Vajdaságban közkedvelt Phrenia együttes lesz, őket követi a Brains, Magyarország egyik legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara, a harmadik fellépőnk pedig DJ Bosznai, aki egyben a VIFÓ tagja is – ismertette a programot Boros Gyevi Csongor.

A Vajdasági Ifjúsági Fórum részt vesz az MNT felsőoktatási tájékoztató körútján, illetve évről évre megszervezi a Vajdasági Szabadegyetemet, a buli bevételét is erre a rendezvényre szánják. Jegyeket elővételben a VIFÓ szabadkai irodájában és a vifo.rs-en feltüntetett jegyárusító helyeken lehet kapni 400 dináros áron, a helyszínen 600 dinárért lehet jegyet váltani. A jegy programfüzet és árjegyzék is egyben, illetve minden fontos és érdekes háttér-információt tartalmaz. Fontos tudni, hogy a bulira éjfél előtt lehet bemenni, később már nem, illetve a Gólyabuli éjjel három óráig tart – emelik ki a szervezők.

A bulira elkészülnek az évtizedek koktéljai is, amelyek megidézik a VIFÓ és egyben a szabadkai Gólyabulik történetét, emellett sok érdekes játék és meglepetés várja december elsején a huszadik Gólyabuli közönségét.

Basity Gréta

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Bojan Vranjković tartományi energetikai, építési és közlekedési titkár ma 30,1 millió dinár értékben adott át szerződéseket a közintézmények energiatakarékos világítási projektjeinek megvalósítására, valamint arra, hogy a vajdasági gazdaságokban megkezdjék a napenergia alkalmazását. Vranjković rámutatott, hogy...
2024. AUGUSZTUS 6.
[ 17:21 ]
A vasárnap délelőtt megtartott ülésén Szávaszentdemeter (Sremska Mitrovica) városi tanácsa több olyan döntést hozott, amellyel teljesül Branislav Nedimović régi-új polgármester választások előtt tett ígérete. Nedimović, aki korábban is volt már polgármester, majd a mezőgazdasági miniszteri teendőket látta el, az...
2024. AUGUSZTUS 6.
[ 12:36 ]
Két nyugat-nílusi lázas esetet regisztráltak Vajdaság területén, a betegek a dél-bánsági és a dél-bácskai körzetből származnak – írja a 021.rs a Dr. Milan Jovanović Batut országos közegészségügyi intézet közleményére hivatkozva. A fertőzés Vajdaságon kívül történt – közölte a Vajdasági...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 19:08 ]
Beolvasás folyamatban