Vajdaság
Tovább nyomoznak az eltűnt zentai lány ügyében
A rendőrség foglalkozik a névtelen levélben szereplő állításokkal is
Betűméret:             

A rendőrség néhány nap múlva közöl konkrét adatokat a zentai Vitéz Barbara (15) eltűnéséről, illetve arról a névtelen levélről, amelyet a lány szülei, Endre és Melinda találtak a postaládájukban, december 13-án, közölte a nagykikindai rendőrség.

„Elvárásaink szerint néhány nap múlva már több információval rendelkezünk majd a zentai lány eltűnéséről, és a névtelen levélben szereplő állítások pontosságáról is”, közölte a rendőrség.

A rendőrségi források szerint a zentai hídon történt tragédia után azonnal kikérdeztek két fiút, a szüleik jelenlétében.

A fiúk azt állították, hogy ők voltak Barbarával a hídon azon a végzetes éjszakán. A szerencsétlenül járt lány megpróbált átmászni a híd korlátján, de megcsúszott, a Tiszába esett és eltűnt, írja a Blic belgrádi lap internetes kiadása.

A névtelen levélről a zentai Alapfokú Ügyészséget is értesítették.

„Nincs arra vonatkozó bizonyítékunk, hogy valaki szándékosan lökte volna a folyóba a lányt. Csak miután megtalálják a lány holttestét és elvégzik a boncolást, akkor állapítható meg a halál pontos oka”, mondták az ügyészségen.

A Barbara eltűnéséről szóló névtelen levél megrázta a nyilvánosságot, de még inkább az eltűnt lány szüleit.

Nem zárják ki annak lehetőségét sem, hogy valaki csak ízetlen tréfát akart űzni. Hogy ki, és milyen céllal írta a levelet, az hamarosan ki fog derülni.

„Az az érzésem, hogy valaki játszik velünk. Úgy véljük, hogy a levelet csak figyelemelterelésnek szánták, hogy azt gondoljuk Barbara a Tiszában van. A holttestét viszont nem találták meg. Azt sem értem, hogy miért törölték Barbarát az ismerőseik közül a Facebook közösségi portálon azok, akikkel a lányom együtt volt. Nem értem, hogy ez miért történt. Mi csak az igazságot akarjuk megtudni”, mondta Vitéz Endre, Barbara édesapja a Blicnek.

Vitéz Barbara november 25-én tűnt el amikor, a barátai állítása szerint, akik akkor vele voltak, megcsúszott a hídon és a Tiszába esett. A mentőcsapatok erőfeszítése ellenére a lány holtteste még nem került elő.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A vasárnap délelőtt megtartott ülésén Szávaszentdemeter (Sremska Mitrovica) városi tanácsa több olyan döntést hozott, amellyel teljesül Branislav Nedimović régi-új polgármester választások előtt tett ígérete. Nedimović, aki korábban is volt már polgármester, majd a mezőgazdasági miniszteri teendőket látta el, az...
2024. AUGUSZTUS 6.
[ 12:36 ]
Két nyugat-nílusi lázas esetet regisztráltak Vajdaság területén, a betegek a dél-bánsági és a dél-bácskai körzetből származnak – írja a 021.rs a Dr. Milan Jovanović Batut országos közegészségügyi intézet közleményére hivatkozva. A fertőzés Vajdaságon kívül történt – közölte a Vajdasági...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 19:08 ]
Összesen 17.700 dinár gyűlt össze Horgoson a nevezésekből az I. Sportnapon, amit a Bara Szabadidőparkban tartottak meg. A csapatok strandröplabdában és kispályás labdarúgásban mérhették össze ügyességüket, egyénileg pedig kangooban lehetett nevezni. Közel 100 résztvevője volt a rendezvénynek, s a horgosiak mellett...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 11:50 ]
Beolvasás folyamatban