Vajdaság
Súlyos baleset Nagykikindánál, három halott
Betűméret:             

Hárman meghaltak abban a közlekedési szerencsétlenségben, amely vasárnap, az esti órákban történt Nagybecskerek és Nagykikinda között, Basahídnál, tájékoztatta a Beta hírügynökséget a Szerbiai Belügyminisztérium.

A szerencsétlenség valamivel 17 óra után történt. A Blic híradása szerint mindhárom áldozat a Törökbecséhez tartozó beodrai (Novo Miloševo) illetőségű.

A balesetben a helyszínen életét vesztette S. Etelka (46) és leánya Diana (21), majd valamivel később belehalt sérüléseibe Radovan S. (53) is. Noha hivatalos adatok még nincsenek, feltehetően az áldozatok mindegyike egy családhoz tartozott. A másik autó vezetője és utasai nem sérültek meg.

“Az egyik gépkocsi két női utasa nem adott életjelt a mentők kiérkezésekor. A súlyosan sérült férfit megpróbálták a nagykikindai kórházba szállítani, de az újraélesztést követően sajnos elhunyt”, nyilatkozták a Blicnek a nagykikindai mentőszolgálaton.

A szerencsétlenség az ún. töröktopolyai (Banatska Topola) kereszteződésnél történt, Basahídtől Nagykikinda felé vezető út második kilométerénél, ahol két autó ütközött. A Golf típusú gépjármű három utasa életét vesztette. Nem hivatalos értesülések szerint a szerencsétlenség oka az elsőbbség megadásának elmulasztása volt, értesült a Beta.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Két nyugat-nílusi lázas esetet regisztráltak Vajdaság területén, a betegek a dél-bánsági és a dél-bácskai körzetből származnak – írja a 021.rs a Dr. Milan Jovanović Batut országos közegészségügyi intézet közleményére hivatkozva. A fertőzés Vajdaságon kívül történt – közölte a Vajdasági...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 19:08 ]
Összesen 17.700 dinár gyűlt össze Horgoson a nevezésekből az I. Sportnapon, amit a Bara Szabadidőparkban tartottak meg. A csapatok strandröplabdában és kispályás labdarúgásban mérhették össze ügyességüket, egyénileg pedig kangooban lehetett nevezni. Közel 100 résztvevője volt a rendezvénynek, s a horgosiak mellett...
2024. AUGUSZTUS 5.
[ 11:50 ]
A Móra István Művelődési Egyesület szervezésében megtartott ünnepség résztvevői vasárnap délelőtt az új kenyérrel és a szalmakoszorút hordozó fiatalokkal az élen a falu templomába vonultak, ahol a hálaadó szentmise keretében Kormányos Zoltán atya megszentelte az új kenyeret. A mise után a művelődési egyesület...
2024. AUGUSZTUS 4.
[ 19:26 ]
Beolvasás folyamatban