Közlemények
Fehívás a 7. Vállalkozz okosan! diákversenyen való részvételre
Verseny általános iskolás tanulók részére gazdasági-vállalkozói témakörben
Betűméret:             

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete a hagyományos Diák Menedzsment Bajnokság és a Fogyasztóvédelmi Diákverseny mellett hetedik alkalommal hirdeti meg a Vállalkozz okosan! diákversenyt az általános iskolás tanulók számára gazdasági-vállalkozói témakörben.

A verseny célja, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető gazdasági, vállalkozói, pénzügyi ismereteket annak érdekében, hogy felnőttként jobban eligazodjanak az üzleti világában, tudatos döntéseket hozzanak, és esetleg vállalkozóként érvényesüljenek. A verseny hozzájárul a tanulók tudásának bővítéséhez, a csapatszellem erősítéséhez, a kreativitás és az innovációs készség fejlesztéséhez.

A verseny általános iskolás diákoknak van meghirdetve (5-8 osztály). A diákok csapatban dolgoznak mentor (tanár) segítségével. A csapatok 2-4 főből állnak. Minden csapatnak egy üzleti tervet kell elkészíteni, melyben bemutatják ötletüket, vállalkozásukat.

Az idei versenyre egy élelmiszert gyártó vagy forgalmazó vállalat üzleti tervét kell elkészíteni.

A versenyre november 15-ig lehet jelentkezni a következő e-mail címen: menedzsment.bajnoksag@gmail.com

Itt fel kell tüntetni a tanulók és a mentor nevét, az osztályt, illetve az iskolát.

A részletes útmutatót és a segédanyagokat a felkészüléshez e-mailben küldjük ki a jelentkezőknek.

A verseny döntője december 7-én lesz megtartva Zentán, a Pro Scientia Naturae alapítvány oktatási központjában (Ősz utca 18. - Jesenja 18.)

A verseny szervezője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete, támogató a Belügyminisztérium, főszervező: Dr. Muhi B. Béla, egyetemi tanár.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Tóth Isaszegi Irén Alapítvány pályázatot hirdet tanulmányi ösztöndíjak odaítélésére a 2024/2025-ös tanévre. A pályázatra jelentkezhetnek: A vajdasági magyar nyelvű közoktatásban résztvevő kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű középiskolás diákok, akik: kimagasló, de legalább...
2024. SZEPTEMBER 4.
[ 16:26 ]
Térítésmentes tehetséggondozó képzések, külföldi tanulmányutak, valamint összetartó közösség – ezt kínálja diákjainak a Mathias Corvinus Collegium (MCC), amely októbertől Szabadkán is elindítja tehetséggondozó programjait. A Mathias Corvinus Collegium októbertől Szabadkán is elérhetővé teszi képzéseit, ahol az...
2024. SZEPTEMBER 3.
[ 13:01 ]
Szeptember 15-ig lehet nevezni az idei Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyre, amelyet november 5–6-án rendeznek meg az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A Szegedi Tudományegyetem háromfős, középiskolásokból álló csapatok jelentkezését várja. A Szegedi Tudományegyetem 2024. november 5–6-án rendezi...
2024. AUGUSZTUS 29.
[ 13:08 ]
Beolvasás folyamatban