Kultúra
Elhunyt a One Direction egykori tagja, Liam Payne
Betűméret:             

31 évesen életét vesztette Liam Payne, a One Direction népszerű fiúbanda egykori tagja. Az énekes Argentínában nyaralt, amikor kizuhant egy hotel harmadik emeletéről Buenos Airesben szerda este.

A TMZ sajtóinformációi szerint a sztár és barátnője, Kate Cassidy szeptember 30-án érkeztek Argentínába nyaralni. Kate a hét elején elutazott, Payne pedig bejelentkezett a CasaSur Palermo Hotelbe.

Payne a tragikus eset előtt feltehetőleg kábítószer hatása alatt agresszívan viselkedett a Palermo városrészbeli Casa Sur szálloda halljában, majd felkísérték a szobájába.

Egy szállodai alkalmazott lett figyelmes a zajra, amelyet Payne lezuhanása okozott. A rendőrség még vizsgálja a haláleset körülményeit.

Az argentin ügyészség a halottkémi jelentés első megállapításait ismertetve közölte, hogy az énekes, aki feltehetőleg bódult állapotban volt, az esés miatt keletkezett többszörös traumák, belső- és felületi vérzések következtében halt meg. Ugyan minden arra utal, hogy Payne halála idején egyedül volt, az ügyet az előírásoknak megfelelően gyanús halálesetként kezelik.

A városi rendőrség, amely átvizsgálta a helyszínt, alkohol és széttört berendezési tárgyak mellett olyan készítményt is talált, amely első ránézésre kábítószer lehet. Payne szobájában a többi között klonazepám hatóanyagú szorongásoldó gyógyszert is találtak. A rendőrség a belső udvaron egy palack whiskeyt, egy öngyújtót és egy mobiltelefont talált. Az ujjlenyomatok vizsgálata folyamatban van. A vádhatóság szerint öt szemtanút hallgatnak meg, hogy rekonstruálhassák az énekes utolsó óráit.

Payne Zayn Malikkal, Louis Tomlinsonnal, Niall Horannal és Harry Stylesszal alakította meg 2010-ben a One Directiont, miután mind szerepeltek az X Factor tehetségkutató műsorban. A világ egyik legismertebb popegyüttesévé vált a csapat, amely öt album és négy világturnét után 2016-ban határozatlan időre abbahagyta a zenélést, írja a hirado.hu.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Nagy sikerrel zajlik a Munkácsy-kiállítás a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. Október 15-én, kedden délelőtt már a 30 ezredik látogatót fogják köszönteni a Kultúrpalotában. A sikeres nyári szezon után ősszel is sokan kíváncsiak a Munkácsy, a festőzseni című szegedi kiállításra. A tárlat hamarosan eléri a 30 ezres...
2024. OKTÓBER 14.
[ 11:32 ]
Szenteleky Kornél író, költő, műfordító, szerkesztő születésének 131. és halálának 91. évfordulójára emlékeztek ma Szivácon. Az emléknapon átadták a Szenteleky Irodalmi, valamint a Bazsalikom Műfordítói Díjat Verebes Ernő írónak, zeneszerzőnek és dramaturgnak, illetve Vujicsics Marietta műfordítónak,...
2024. OKTÓBER 12.
[ 22:02 ]
Az év novellái 2024 antológiából huszonöt szerző olvassa fel műveit az idei Prózamaratonon, amely péntek délelőtt kezdődött el a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Az olvasás kreatívabbá és empatikusabbá teszi az embert, és aki rendszeresen olvas, az jobban helyt áll a munkában, magánéletben egyaránt - mondta el kutatásokra...
2024. OKTÓBER 11.
[ 14:05 ]
Beolvasás folyamatban