Magazin
Bosszúból több millió euró értékű bort engedett ki a tartályokból egy nő egy spanyolországi borospincében
Betűméret:             

Egy spanyolországi borászat pincéjében egy nő bosszúból kiengedett a tartályokból mintegy 60 ezer liter kimagasló minőségű bort, az okozott kár meghaladhatja a 2,5 millió eurót.

Az eset még februárban történt a Madridtól 150 kilométerre északra fekvő Castrillo de Duero településen. Az elkövetőt, aki a borászat korábbi alkalmazottja volt, pénteken vették őrizetbe – jelentette a spanyol média.

A nő azért állt bosszút, mert korábban elbocsátották a Bodegas Cepa 21 nevű ismert borászattól. A vállalkozást vezető José Moro azt mondta: megkönnyebbülést érez, amiért a tettest elfogták, de továbbra sem érti, hogyan követhetett el valaki ekkora „szentségtörést”.

„Szomorú, hogy a szétlocsolt bor örökre elveszett, és nem élvezhette senki. A borászatnak okozott anyagi kárról nem is beszélve” – tette hozzá keserűen Moro.

Biztonsági kamerák felvétele szerint a nő hajnalban tört be a borászat pincéjébe, ahol láthatóan nagy helyismerettel közlekedett, és kevesebb mint egy perc alatt kinyitott öt bortartályt, írja az MTI.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2024. JÚNIUS 29. [ 20:25 ]

Szólhatott volna, hogy hozzunk pár kulaccsal.


A rendőrség őrizetbe vette a 48 éves, Ćuprija közeli Supska falu fagylaltozójának üzemeltetőjét, miután a ćuprijai vásárban fagylaltot fogyasztók tömegesen betegedtek meg. A betegek között legtöbb a gyerek, írja a 021. A férfit egészségre káros termékek előállításával és forgalmazásával gyanúsítják,...
2024. JÚNIUS 28.
[ 11:10 ]
Péntek délután még többfelé lehet zápor, felhőszakadással kísért zivatar, de a hét végén már csak elvétve kell erre készülni. Visszatér a kánikula, és a sok napsütés mellett vasárnap már 31-37 Celsius-fok között alakulnak a maximumok - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből. Pénteken a reggelre...
2024. JÚNIUS 27.
[ 15:03 ]
Muzslyán, az ún. Parton még él a hagyomány, amely szerint Szent Iván napján tüzet gyújtanak, és azt a fiatalok, idősek egyaránt átugrálják, mert a hiedelem szerint, akik a Szent Iván-napi tüzet átugorják, nem lesznek betegek. A késő délutáni órákban mintegy harmincan gyűltek össze a Parton, majd a szárízékből...
2024. JÚNIUS 25.
[ 7:23 ]
Beolvasás folyamatban