Magazin
Meghalt a benzinnel felgyújtott ugandai maratonfutó gyilkosa is
Betűméret:             

Égési sérüléseibe belehalt az a kenyai férfi, aki a hónap elején benzinnel leöntötte és felgyújtotta barátnőjét, Rebecca Cheptegei ugandai olimpikon maratonfutót, annak halálát okozva.

Dixon Ndiema ugyanabban a nairobi kórházban hunyt el, ahol négy nappal korábban Cheptegei is, miután testének 75 százalékán égési sérüléseket szenvedett - adta hírül a kenyai Star című újság.

A tűzben ugyancsak megsérült Ndiema testének 30 százalékát kezelték égési sérülésekkel.

A párizsi olimpián maratonfutásban 44. Cheptegei és barátja a lap beszámolója szerint gyakran civakodott, a halálos végű veszekedésük kirobbantó oka házuk tulajdonjoga volt.

A 33 évesen meghalt olimpikont, aki tagja volt az ország honvédelmi erőinek, szombaton teljes katonai tiszteletadás mellett temetik el Ugandában.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvadó só (*.*.144.156)
2024. SZEPTEMBER 17. [ 23:39 ]

Idi Amin egykori ugandai köztársasági elnökdiktátor kedvelte az emberhúst is - állítólag külföldi diplomatáknak is tálaltak belőle. Tényleg piszkos egy szakma ez a politika!


A Kopaonikon, akárcsak a régió több hegyvidéki helyén, esik a hó, Vajdaságban viszont heves esőzésre és erős szélre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet (RHMZ), írja a Tanjug. A Kopaonikon ma havazik, a levegő hőmérséklete egy Celsius-fok – közölte a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet...
2024. SZEPTEMBER 15.
[ 13:49 ]
A Karmelitában látogatta meg Orbán Viktort Arnold Schwarzenegger, egykori kaliforniai kormányzó, színészlegenda, akit rögtön be is ültettek a kormányfő székébe. A miniszterelnök közösségi oldalain megosztott képre azt a szöveget írták, hogy hamarosan, és az is kiderült, hogy „ez még csak a kezdet!” Nem egészen egy...
2024. SZEPTEMBER 14.
[ 22:51 ]
Tamara Vučić, a szerb elnök felesége Kijevben találkozott a kétszeres Oscar-díjas Michael Douglasszal és fiával, a most zajló First Ladies and Gentlemen negyedik csúcstalálkozóján, amelynek idén Ukrajna ad otthont. A Tanjug híre szerint Douglas érdeklődést mutatott Szerbia iránt, fia pedig kifejezte azon óhaját, hogy a...
2024. SZEPTEMBER 13.
[ 16:39 ]
Beolvasás folyamatban