Magyarország
Szijjártó Péter: Nonszensz vádat fogalmazott meg az amerikai külügyminiszter Magyarországgal szemben
Betűméret:             

"Nonszensz vádat fogalmazott meg" Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere Magyarországgal szemben - írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter bejegyzése szerint Antony Blinken most a vallásszabadság kapcsán fogalmazott meg kritikát Magyarországgal szemben, mondván, hogy a tisztségviselők antiszemita retorikát használnak.

"Különösen nonszensz ez a vád egy olyan ország külügyminiszterétől, ahol az elmúlt időszakban kirívóan megemelkedett a zsidó emberekkel szembeni félelemkeltő támadások száma és ahol az egyetemeken antiszemita lázadásokra került sor" - fogalmazott a tárcavezető.

Mindeközben Izrael futballválogatottja és klubcsapatai a következő szezonban újra Magyarországon játsszák mérkőzéseiket, mert nálunk biztonságban érzik magukat - írta Szijjártó Péter. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2024. JÚNIUS 29. [ 20:31 ]

Ez a Blinken évek óta hazudik,mint a vízfolyás, és az arcjátékával sem tudja leplezni.


Béla
2024. JÚNIUS 29. [ 17:30 ]

Blinken mondott valamit,mindegy mit,csak,hogy leirják a nevét....


Karcsi Karcsi
2024. JÚNIUS 29. [ 8:50 ]

Ha tényleg Bliken ezt mondta gyorsan le kellene, hogy cserélje tanácsadóit... Most a magyar külügyminisztenek igaza van.


Röviddel a vasárnapi bécsi aláírást követően megindult az európai jobboldali pártok csatlakozása a formálódó Patrióták Európáért (Patriots for Europe) szövetséghez; a portugál Chega elnöke bejelentette: része kíván lenni a szuverenista erők összefogásának - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök...
2024. JÚLIUS 1.
[ 13:47 ]
Munkaszüneti nap a mai a magyarországi egészségügyi dolgozóknak. Július 1-jén tartják ugyanis a Semmelweis-napot. Mint a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) tudatta: zárva lesznek a háziorvosi rendelők, a fogorvosi rendelők, a szakorvosi rendelők, a védőnői tanácsadók, a gyógyszertárak. Az...
2024. JÚLIUS 1.
[ 9:48 ]
Új korszak kezdődik - jelentette ki a Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Bécsben, ahol új európai politikai együttműködést jelentettek be Herbert Kickllel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével, valamint Andrej Babiš korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével. Orbán Viktor a Bécsben tartott sajtókonferencián azt...
2024. JÚNIUS 30.
[ 12:11 ]
Beolvasás folyamatban