Média
Jó Pajtás (szeptember 12.): Milyen egy rejtélyes sulikezdés
Betűméret:             

A Jó Pajtás legújabb számában olvashatsz Hadaró Timi legfrissebb élményeiről – amelyben nem csupán az iskolakezdés a téma. Túl közel – vagy nem elég közel. Miként kapcsolódik Ikarosz története az iskolakezdéshez? Megtudhatod az Eztfilózdki! című rovatból.

A Mizújsban beszámolunk a kishegyesi Kukta táborról, és a péterrévei horgásztáborban szerzett tapasztalatokról. Kiderül az is, hogyan élik meg a szeptemberi időszakot a Ludas Matyi Művelődési Egyesület Galaxis Színjátszó Műhelyének tagjai.

Tudományos rovatunkban a hidrogénhajtású bicikli tulajdonságairól olvashatsz. Gondoltál már arra, hogy miért hallod a villámlást hangosabban, mint a suttogást? A tizedik oldalon erre is választ találsz.

Élő természet című rovatunkban a hiúz különleges jellemzőiről és világáról számolunk be. A Mesélgetőből kiderül, milyen egy rejtélyes sulikezdés.

Iskolát kell váltanod, és nem ismersz senkit? – a Tiniturmixban ehhez a témához találsz hasznos tippeket.

Hogyan kezeled a váratlan feladatokat? – töltsd ki a 21. oldalon található tesztet, és megtudod a választ.

A Kaleidoszkópból kiderül: mikor készült az első szelfi, miért hitték, hogy a Föld a világ közepe, miért olyan jó a szőlő?

Olvasd el ezen a héten is a sztárhíreket, az Iránytűt, a Bizalmas sorokat és fejtsd meg a keresztrejtvényt és a fejtörőket is!

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Jó Pajtás (szeptember 19.): Tervezz okosan! - illusztráció
2024. SZEPTEMBER 18.
[ 12:51 ]
Külföldi befolyásolási kísérleteik miatt több orosz állami médium tiltásáról döntött a Facebook és az Instagram anyavállalata, a Meta. A technológiai óriás közölte: Alapos mérlegelés után kiterjesztettük az orosz állami médiumok ellen folyamatban lévő jogérvényesítésünket. A Rosszija Szegodnya, az RT és más...
2024. SZEPTEMBER 17.
[ 8:54 ]
Noszogatásra A zújvidéki lány esete Pesten: Orvoshoz kellett mennem A nő és a természet – Párhuzamok a környezetvédelem és a női egyenjogúság világából „Amit szeretünk, azt mindig egyszerű csinálni” – Almási-Szabó Johannes Nem mindennapi könyvek – Csirimojó Kiadó Egy nap a Malomfesztiválon Ez...
2024. SZEPTEMBER 16.
[ 13:00 ]
A változó médiatér, a digitális tér, a változó eszközök sok veszélyt, de sok lehetőséget is rejtenek, közösen kell megtanulnunk e tér kezelését, az új eszközök bekapcsolását és a saját személyes jelenlétünket ebben a digitális térben - mondta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöki...
2024. SZEPTEMBER 11.
[ 10:35 ]
Beolvasás folyamatban