Sport
Párizs 2024: Snoop Dogg is vitte az olimpiai lángot, a továbbiakban pedig riporterként kíséri az eseményeket
Betűméret:             

Snoop Dogg megtisztelő szerepet kapott a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon, ugyanis ő az, aki az olimpiai lángot az utolsó szakaszok egyikén viszi. Az amerikai rapper az olimpia megnyitóünnepsége előtt ma kapta meg a lángot, amit a tőle megszokott lazasággal vett át. A láng hamarosan az Olimpiai Stadionba ér.

Nyilván az sem véletlen, hogy Snoop Dogg ezt a szakaszt kapta meg. A rapper ugyanis az etnikailag sokszínű Észak-Párizs egyik fontos ütőerének számító szakaszon viheti a lángot.

Érdekesség, hogy a rapperen kívül a Saint-Denis és Párizs közötti szakaszon vitte még a lángot többek között Pharrell Williams és Laetitia Casta is. Az olimpiai láng két hónapig volt úton, és ma fog megérkezni majd az olimpiai faluba, ahonnan viszik tovább az Olimpiai Stadionba.

Snoop Doggnak nem ez volt az egyetlen feladata az olimpia alatt, ugyanis helyszíni tudósító lesz. A felkérést minden bizonnyal nem feltétlenül a szakmai okok miatt, sokkal inkább a humorra alapozva kapta meg. Az NBC Universal amerikai televíziótársaság ugyanis őt szerződtette, hogy a ma kezdődő párizsi olimpiáról élőben közvetítsen. A Variety szerint Snoop Dogg az NBC főműsoridős olimpiai programjára riportokat is fog készíteni, emellett pedig egyedülálló módon mutatja majd be ezt a nemzetközi sporteseményt, a város nevezetességeit, és beszélget majd természetesen a versenyzőkkel is a maga "Snoop-stílusában".

"Az olimpián nőttem fel, és nagyon izgatottan várom, hogy lássam, ahogy a hihetetlen sportolók elhozzák a legjobb formájukat Párizsba. Ez az ügyesség, az elhivatottság és a nagyságra való törekvés ünnepe" – jelentette ki Snoop Dogg közleményében, majd hozzátette: "Lesz néhány csodálatos verseny, és természetesen én is bedobom majd a Snoop-stílust a mixbe, úgyhogy maradjatok velünk, és tartsátok nyitva a szemeteket".

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Györe László szerbiai teniszező a stockholmi ATP-torna főtáblájára kvalifikálta magát, miután a selejtező utolsó körében ma 6:3, 6:4-re legyőzte a szintén szerbiai Hamad Međedovićot. A mérkőzés 1 óra 21 percig tartott. Györe a 113. teniszező a világon, míg Međedović a 162. a WTA-listán. Györe mindkét szettben...
2024. OKTÓBER 13.
[ 19:02 ]
Novak Đoković elveszítette a Shanghai Masters tenisztorna döntőjét, Jannik Sinner 2:0-ra (7:6(7:4), 6:3) győzte le a szerb teniszezőt az 1 óra 39 percen át tartó meccsen. Egyik teniszezőnek sem volt break lehetősége az első szettben, így tie-breaket játszottak. Ebben Sinner sokkal jobb volt, 4:0-ra, majd 6:3-ra vezetett, az...
2024. OKTÓBER 13.
[ 15:35 ]
A hollandok elleni bravúros pontszerzésnek köszönhetően a magyar labdarúgó-válogatott várja kedvezőbb helyzetből a bennmaradás szempontjából sorsdöntő boszniai mérkőzést a Nemzetek Ligája élvonalának negyedik fordulójában, írja az MTI. A két nyeretlen csapat zenicai csatájának győztese szinte biztosan az...
2024. OKTÓBER 13.
[ 12:10 ]
Beolvasás folyamatban