Szerbia
Erdogan Belgrádba érkezett, Vučić fogadta
Betűméret:             

Recep Tayyip Erdogan török elnök ma este kétnapos hivatalos látogatásra Belgrádba érkezett, a Nikola Tesla repülőtéren Aleksandar Vučić szerb államfő fogadta.

A látogatás programja szerint holnap 11:00 órakor ünnepélyes fogadást tartanak a Szerbia Palotája előtt, majd 11:20-kor találkozik a két elnök.

12:05-kor tartják a Szerb Köztársaság és a Török Köztársaság közötti együttműködési tanács negyedik ülését, amelyet Vučić és Erdogan elnökök vezetnek.

A megállapodások aláírásának ünnepségére 13 órakor kerül sor, majd 13:10-kor a szerb és török elnök sajtónyilatkozatai következnek.

Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke ma este hangsúlyozta, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása új lehetőséget jelent a két ország baráti kapcsolatai és együttműködése megerősítésére.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Lesz-e pedagógussztrájk? - illusztráció
2024. OKTÓBER 12.
[ 12:00 ]
Szerbiában a tanárok lényegesen kevesebbet keresnek, mint a környező országokban dolgozó kollégáik. A pedagógusok keresete az átlagos jövedelemhez viszonyítva Horvátországban, Magyarországon és Romániában a legjobb, míg Szerbiában a legrosszabb - derül ki a Demostat felméréséből. Több éve tart a pedagógusok...
2024. OKTÓBER 11.
[ 13:53 ]
62 nyugat-nílusi lázzal fertőzött személyt regisztráltak Szerbiában október 7-éig - derül ki a Dr. Milan Jovanović Batut Közegészségügyi Intézet adataiból. A nyugat-nílusi vírustól megbetegedett 62 személy közül 21 belgrádi. 9 dél-bácskai, 6 dél-bánsági, 5 személy van a Duna-melléki területről, 3...
2024. OKTÓBER 11.
[ 12:26 ]
Az egészségügyi minisztérium azon dolgozik, hogy elősegítse a lelki egészséget, a megelőzést, a mentális zavarok korai és időben történő, félelem és ítélkezés nélküli kezelését, azzal az ígérettel, hogy országunk minden pontján több lesz az orvos és pszichológus, mondta ma Dr. Zlatibor Lončar egészségügyi...
2024. OKTÓBER 10.
[ 11:14 ]
Beolvasás folyamatban