Szerbia
Robbanás volt a čačaki Sloboda gyárban: Négyen megsérültek, egyikük súlyosan
Betűméret:             

Robbanás történt ma reggel a čačaki Sloboda hadipari gyárban, amely során négyen megsérültek, közülük hárman könnyebben, egy személy pedig súlyosan, jelentette a Tanjug tudósítója.

A helyszínről érkező információk szerint a robbanás a tüzérségi részlegen történt, ahol a gyártósoron felrobbant egy lövedék.

A čačaki kórház közleménye szerint egy 36 éves férfi az arcán, a nyakán és a karján szenvedett égési sérülésekkel. A férfit megvizsgálták, majd áthelyezték az intenzív osztályra.

Vučević: A legfontosabb az, hogy a sérültek felépüljenek

Miloš Vučević szerb kormányfő kijelentette: a legfontosabb, hogy a reggeli robbanás sérültjei felépüljenek, és minél hamarabb visszatérhessenek a családjukhoz és a munkájukhoz.

Vučević a Pink televíziónak elmondta, hogy a gyárban gyúlékony anyagokkal dolgoznak.

„Itt olyan gyártási folyamat zajlik, ahol veszélyes anyagokat használnak, és amely különleges figyelmet igényel”, hangsúlyozta Vučević, majd hozzátette: nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni a robbanás okáról, meg kell várni a rendőrség, a katonai rendőrség és a forenzikusok vizsgálatának eredményét.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az Európai Parlament ma kijelölte azokat a politikai csoportokat, amelyek a Nyugat-Balkánért fognak felelni, az új szerbiai jelentéstevő pedig a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségéből (S&D) kerül majd ki. Ugyanez a csoportosulás felel majd Albániáért is, jelentette a Tanjug tudósítója. A...
2024. OKTÓBER 16.
[ 16:44 ]
Aleksandar Vulin szerb miniszterelnök-helyettes ma Moszkvában Alekszandr Bortnyikovval, az Orosz Föderáció Szövetségi Biztonsági Szolgálatának (FSZB) igazgatójával tárgyalt a Szerbia és Oroszország biztonsági struktúrái közötti együttműködés folytatásáról, valamint arról, hogy hogyan nézzenek szembe a közös...
2024. OKTÓBER 16.
[ 15:30 ]
Ma 17 órakor tartják meg Loznicában a környezetvédelmi aktivisták tiltakozását, válaszul a hatóságok közelmúltbeli döntésére, mellyel elutasították a bányászati ​​és energiaügyi törvény módosítására irányuló javaslatot, ezzel ugyanis végleg betiltották volna a lítium- és bórbányászatot. A...
2024. OKTÓBER 16.
[ 12:57 ]
Beolvasás folyamatban